Önümüzdeki Ekim-Kasım 2017 tarihlerinde yapılması planlanan Odalar ve Borsalar seçimlerinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine Erol Boşnak aday olduğunu açıkladı.

Boşnak yazılı olarak yaptığı adaylık açıklamasında; “Akhisar Ticaret ve Sanayii Odası  yaklaşık 2000 aktif üyesi,10 meslek gurubu ile Akhisar’ın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Akhisar’ın tüccar, işadamı ve sanayicilerinin birlikte yer aldığı dinamik, bir yapıya sahip olan kurumumuzun Ekim-Kasım 2017  aylarında organ seçimleri yapılacaktır. Bu seçimlere tüm üyelerimizin duyarlı olması ve. Seçilecek olan temsilciler konusunda seçici davranmaları gerekmektedir. Bu konuda gereken hassasiyetin gösterileceğine inanıyorum.

Değerli Arkadaşlar; Uzun bir süredir odamızın yönetim kurullarında görev yaptım. Şu an halen meclis üyesi olarak görevime devam etmekteyim. bu süreç içerisinde oda çalışmalarında tecrübe kazandığımıza inanıyorum. Size yakın, sorunlara duyarlı ,çözüm odaklı bir ATSO İnancı  ve anlayışıyla arkadaşlarımızla birlikte Akhisar Ticaret ve sanayi odasını yönetmek için meclise adayız. ve seçilecek olan yeni mecliste yönetim kurulu başkanlığına adayım..

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını şehrimizin gelişiminde önder güç yapmak, tüm kurumlarla ve iş dünyası ile  daha barışık bir oda oluşturmak amacımızdır. Bu seçimlerde bu amacın gerçek olacağına inanıyorum. Saygılarımla.” Dedi.