4 Mayıs’ta yapılacak olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için çalışmalarını sürdüren ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve ekibi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Akhisar CHP İlçe Yöneticileri tarafından parti lokalinde karşılanan Erdayıoğlu ve ekibi partililer ile uzun süren bir toplantı yaptı.

Ziyarette ilk konuşmayı CHP İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu yaptı. Bakırlıoğlu konuşmasında, “ Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Akhisar için gerçektende çok önemli bir kuruluş. Bildiğiniz gibi 4 mayısta da seçim var. Bu seçimde ise 3 tane gurup adaylığını açıkladı. Mevcut Başkan Mehmet Ali Erdayıoğlu ve ekibide sağolsunlar bizleri ziyarete geldiler. Ticaret odası gerçektende mesuliyeti olan ve beklentilerin çok yüksek olduğu bir kurum. Bu nedenle yapılcak seçimin Akhisar’ımız için hayırlı olmasını diliyoruz. Hak eden kazansın diyoruz.” Açıklamasını yaptı.

Bizden Daha iyi Yapacak olan Varsa Yönetimi Kendi Elimizle Veririz..

Akhisar’da Ticaret ve Sanayi Odasını kendilerinden daha iyi yönetebilecek birileri varsa yönetimi direk kendilerine devredeceklerini belirten ATSO Başkanı Erdayıoğlu, “Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bizler yapılcak seçim için yeni bir ekip kurduk. Bu yola çıkarken bir değişim yapma ihtiyacı duyduk..Bu değişimi yaparken de herkes kendi yoluna gitti. Yeni ekibimizde her meslek gurubundan temsil kabiliyeti olan arkadaşlarımız bulunuyor. Bizim diğer guruplar ile her hangi bir alıp veremediğimiz yok. Allah herkesin yolunu açık etsin. Başarılı olana gelsin, iş yapak olan gelsin. Ben 3 Dönemdir buradayım. Bu güne kadar birinin bizden daha iyi yapabileceğini hissetseydim kendi ellerim ile görevi ona teslim ederdim.” Dedi.

İşimize Hiçbir Zaman Siyaseti Bulaştırmadık..

Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir Siyasi araç olarak kullanılmaması gerektiğini de belirten Erdayıoğlu, “ Görevde olduğum süre zarfında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına hiçbir zaman siyaseti bulaştırmadım. Bizim içimizde her siyasi partiden arkadaşımız var.. Ancak Bizim anlayışımızda siyaset seçim zamanı herkes gider oyunu kullanır ve bu iş biter. Odamıza hiçbir şekilde siyaset sokmadık, sokmayacağız.”

Çamur At İzi Kalsın Politikası İle Olmaz Bu İşler..

Her geçen gün sağdan soldan söylentilerin artığını dile getiren Erdayıoğlu konuşmasın devamında, “ Geçenlerde biri bana geldi ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Yıllık yemek Faturasının 380 Bin TL olduğu söylentisinin herkesin dilinde olduğunu söyledi. Bunun üzerine bende 4 Yıllık yemek faturasının Resmi evrakını çıkartırdım. Gördüğüm sonuç ise atılan çamurları ortaya çıkardı. 4 Yıllık toplam yemek gideri 86. Bin TL çıktı. Anlatmak istediğim Çamur At İzi kalsın politikasını uygulayarak insanlara iftira atmayı bile esirgemiyorlar.”

Sırtımızdan Büyük Bir Yük Kalktı.

Kurdukları yen Ekibin eski ekipten çok daha iyi olduğunuda dile getiren Erdayıoğlu, “Yeni Ekibimiz meslek dallarında başarıyı ulaşmış bir çok arkadaşımız var. Açıkçası eskilerin bizden ayrılması çok iyi oldu. Sırtımızdan büyük bir yük kalktı. Açıklamasını yaptı. Uzun süren Ziyaret sohbet eşliğinde son buldu.