Akhisarpress.com - 04 Mayıs 2013 günü yapılan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinde kendi grubundan Meclis üyesi seçilmesine rağmen çoğunluğu sağlayamayan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu Meclis üyeliğinden de istifa ettiğini yazılı bir basın açıklaması ile duyurdu. Mehmet Ali Erdayıoğlu yazılı basın açıklamasında şunları söyledi;

“Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının değerli üyeleri, değerli Akhisarlılar. Yaklaşık 13,5 yıldır severek ve gururla yürüttüğüm Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığından 11 Mayıs 2013 günü resmen ayrılıyorum. Görevim süresince üyelerimize ve Akhisar'ımıza hizmet için iyi niyetle herkese eşit mesafede durarak özveri ile çalıştım. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını aldığımızdan buyana Odamızın geldiği durum ortadadır. Bunun yanı sıra Akhisar için de çok şeyler yaptık. Ayrıca süreçleri devam eden projelerimizde var. Tüm bunları defalarca kamuoyu ve üyelerimizle paylaştık, tekrar anlatmaya gerek yok.

Kurumlarda hizmet bir bayrak yarışıdır. Odamızda yapılan seçimlerde bayrağı taşıma hakkını arkadaşımız Abdurrahman Yılmaz ve ekibi kazanmıştır. Bayrağı aldığı yerden daha ileriye taşıyacaklarına inancım tamdır. Kendilerine başarılar diliyorum.

Görev yaptığım süre içersinde ve seçim döneminde kırdığım veya kırıldığım arkadaşlarım vardır ancak bunların hepsi hizmet etmenin gereği olarak o anlık oluşmuş kırgınlıklardır. Şu anda bir üye olarak işimin başına dönerken kimseye kırgın olmadığımı belirtmek isterim. Bilerek veya bilmeyerek kırdığım tüm arkadaşlarımdan da özür diliyorum. Görev yaptığım sürede hiç kimseden ve hiçbir kurumdan kendim için bir şey istemedim. Sadece ve sadece üyelerimiz ve Akhisar'ımız için isteklerim oldu.

Görevim süresince birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarıma, ATSO personeline, bizlerle ilişkisi olan tüm kurum ve kuruluşlara ve en önemlisi Odamızın varoluş sebebi üyelerimize çok teşekkür ediyorum, Saygılarımı sunuyorum. Seçilmiş olduğum Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliğinden istifa ediyorum”.