Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisar Belediyesi Gıdacılar çarşısı esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu, Yeşil Portakal Market Yöneticisi İsmail Karakaşi, Aykutsan İşletmesi Sahibi İlhan Çolak ve Üretici Gıda işletmecisi Bülent Tekatan tarafından düzenlenen kahvaltı programına Gıdacılar Sitesi Başkanı İbrahim Arslan ve çok Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı Gıdacılar çarşısı esnafı katıldı.

Gıdacılar Çarşısı esnafının sorunları dinlemek amaçlı kahvaltıyı organize ettiklerini dile getiren ATSO Başkanı M.Ali Erdayıoğlu, “Bugün burada toplanmamızın amacı Gıdacılar sitesi esnafımızla muhabbet etmek ve sorunlarını konuşmaktır. Öncelikle hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim. Gün birlik olma günüdür. Bizler Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar elimizden gelen her türlü hizmeti vermeye çalıştık. Akhisar’da gerek eğitim gereksede sağlık açısından kurumlarımıza yardım ettik. Üyelerimizi teknolojiyi daha yakından takip etmeleri için fuarlara götürdük. Akhisar’ımızı tanıtmak için çeşitli fuarlarda stant açtık.

Akhisar Uslu ve Domat Zeytinine patent aldık ve bunun gibi çeşitli projeler geliştirdik. Bunlardan en önemlisi olan ise Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı Avrupa standartlarında Akredite oda yaptık. Belirtmek istediğim biz Akhisar’ın ne eksiği varsa hepsini elimizden geldiğince gidermeye çalıştık ve bunu aynı şekilde de sürdüreceğimizden olun. Sizlerinde yaptığınız her türlü çalışmalarda desteklerimizin yanınızda olmasını bilmesini istiyorum” dedi.

Kahvaltı programı karşılıklı sohbet ve konuşmalar ile son buldu.