Akhisar’da ve mahallelerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Kooridnatörlüğü MASKİ Ekipleri  7/24 çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, halkın istek ve şikayetlerini yerinde incelediklerini ve MASKİ çalışanlarından bilgi alarak en kısa sürede çözüme ulaştıklarını ifade etti.

Ensivri konuşmasında; “Ekibimiz koltuklarımızda oturmuyor, bizlere gelen istek ve şikayetleri yerinde inceleyip mahalle muhtarlarımızla beraber şikayetlerin en kısa zamanda çözümlenebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Her şey halkımızın rahatı ve huzuru için.”dedi.

Mecidiye mahallesi muhtarı Akif Mazineler; “Mahallemizde alt yapı ve kanal tıkanma konusunda birçok şikayetler oldu. Büyükşehir Belediyesi Akhisar MASKİ’yi aradım. Sağ olsunlar kendileri hemen ilgilendiler. Aradan 20 dakika geçti Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’de mahallemize gelerek şikayet ve sıkıntılarımızı vatandaşlarımızdan dinledi. Kanal arızası tahminimizden kısa sürede çözüldü.”dedi.