Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sabahat Uzun ve Yönetim kurulu üyeleri birlikte Akhisar Eğitimi ve Kültürü Geliştirme Derneği (EKDER) ziyaret ettiler.

Kendilerini Kapıda Karşılayan Akhisar Eğitimi ve Kültürü Geliştirme Derneği (EKDER Başkanı Hacer Erden ve yönetim kurulu üyeleri Ziyaretten Mutlu olduklarını belirtti.
Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sabahat Uzun ve yönetim kurulundan Berna ŞENBAY Akhisar Eğitimi ve Kültürü Geliştirme Derneği EKDER Derneği Başkanı Hacer Erden’ e çikolata takdim etti.

Ziyaret programında Konuşan Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sabahat Uzun Biz Hayvan severler kurulduğumuzdan bugüne Akhisardaki Duyarlı Çalışkan Aktif Kuruluş ve Derneklarimizi Ziyaret ediyoruz. Bu günde Akhisarımızdaki Çalışkan Aktif Duyarlı EKDER Derneğimizi Ziyaret etmek istedik bizleri kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz Dedi.Ardından Sabahat Uzun Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği yapacakları çalışmaları projeleri anlatıp dernekleri hakkında bilgi verdi.

Ardından Konuşan Akhisar Eğitimi ve Kültürü Geliştirme Derneği EKDER Derneği Başkanı Hacer Erdem Öncelikle Derneğimize Gelerek bizleri onurlandırdınız Ayaklarınıza Sağlık Derneğiniz Hayırlı olsun Bizler Sizleri çalışmalarınızdan Duyarlı olduklarınızdan dolayı kutluyoruz Bizi ziyaet etmenizden dolayı teşekkür ediyoruz Sizere Görevlerinizde Çalışmalarınızda Başarılar diliyoruz Biz Arkadaşlarımızla her zaman yanındayız Tekrar Tebrik ediyoruz dedi.

Ziyaret programı karşılıklı Sohbet Fikir Alışverişi Ardından Sona Erdi.