Akhisar Press Haber Ajansı (APHA)

 

Taekwondo Federasyonu Ege Bölgesi’ndeki İftar yemeği programını Akhisar’da gerçekleştirdi. Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen iftar yemeği Gölet Tesisleri Büyük salonda yapıldı. 


Taekwondo Federasyonu iftar yemeğinde Manisa Taekwondo İl Temsilcisi Kurban Yavuz, Manisa Başar Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Süleyman Başar, Akhisar Belediyespor Taekwondo Antrenörü Hüseyin Yüksel ev sahipliği yaptı.


İftar yemeğinde konuşma yapan Taekwondo Federasyonu il temsilcisi Kurban Yavuz; “Taekwondo camiası olarak Türkiye’de çok büyük bir camiayız. Onun için ailemiz de böyle kalabalık oluyor. Bu kalabalıktan dolayı da bizlerin dostlukları üst seviyededir. İftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.


İftar yemeğine Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçar, Akhisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muammer İnan, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili ve Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Doçent Doktor Fatih Çatıkkaş ve Şerafettin Dilber, Ege bölgesi Taekwondo il temsilcileri, hakemler ve antrenörler katıldı.