Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar’ı daha yaşanabilir bir kent yapmak için oluşturdukları projelerini açıklamaya devam ediyor. ‘Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri’ projesi hakkında bilgiler veren Dutlulu, bu proje sayesinde çocuklarıyla birlikte çarşıya çıkan annelerin, bebeklerini emzirmek ya da gerekli bakımlarını yapmak için yer aramak zorunda kalmayacaklarını dile getirdi.

Projeyi oluştururken kadınların dilek ve istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Besim Dutlulu, annelerin bebekleri için her türlü bakımı yapabilecekleri kabinler ile evlatlarının her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini söyledi.

“ANNELER BU PROJEDEN ÇOK MEMNUN KALACAK”

Proje hakkında bilgiler veren Besim Dutlulu, şu şekilde konuştu: “Şehrin belirli yerlerine bebek bakım ve emzirme kabinleri yapılarak, annelerin önemli bir sorunu ortadan kaldırılacaktır. Bu kabinler sayesinde çocuklarıyla birlikte çarşıya çıkan anneler, bebeklerinin gerekli bakımlarını yapmak için yer aramak zorunda kalmayacak. Akhisar’ın yoğun bölgelerinde konumlandırılan kabinlerin içinde; bebek emzirme koltuğu, bez değiştirme masası gibi annelerin işini kolaylaştıracak materyallerin yanı sıra, LCD bilgi ekranı ve bilgilendirici broşürler de yer alacak. Akhisarlı annelerin bu konuda oldukça fazla talebi var. Anneler bu projeden çok memnun kalacak. Onlar bizim başımızın tacı. Biz onlara hizmet etmek için varız.”