Akhisar Organize Sanayi Bölgesi yönetimini  ziyaret eden Millet İttifakı’nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı ile bilgi alışverişinde bulundu. Akhisar’a yapılması gereken yatırımlar ve Dutlulu’nun projelerinin görüşüldüğü toplantıya CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu da katıldı.

Akhisar Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Akhisar OSB Başkanı Ali Çınarlı, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel yönetimler seçiminde Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu’ya başarılar diledi. Belediye-Sanayi işbirliği ile Akhisar’da sanayicilik ve istihdam sağlama noktasında ortak projeler üretebileceklerinin altını çizdi.

“AKHİSAR EKONOMİSİNE NE KADAR KATKI SAĞLAYABİLİRSEK O KADAR GÜÇLÜ OLURUZ”

Akhisar’a yapılacak hizmetler noktasında OSB ile işbirliği içerisinde çalışmayı hedeflediklerini söyleyen Dutlulu, Akhisarlıları ekonomik olarak kalkındıracak her türlü yatırıma destek vereceğinin vurguladı. Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi : “Biz her zaman işçimizin yanındayız diyoruz ama bu noktada işverenlerimizi de unutmuyoruz. İşverenlerimizin şartları ne kadar iyi olursa işçi kardeşlerimizin standartları da o derece yüksek olur. Akhisar Organize Sanayi Bölgesi kendisine yeten, kendi imkanlarını sağlayan bir bölge ama mutlaka belediye-sanayi işbirliği ile yapılacak projeler olacaktır. Biz Akhisar’da işsizlik oranını ne kadar düşürebilirsek, Akhisar ekonomisine ne kadar katkı sağlayabilirsek o kadar güçlü oluruz. Bu noktada Akhisar Organize Sanayi Bölgesi bizim için çok önemli. Belediye-Sanayi işbirliği ile umarım güzel hizmetlere birlikte imza atarız. Ben Akhisarlı hemşehrilerimizin faydasına olacak her türlü girişime destek vermeye hazırım.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akhisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı, belediye ile işbirliği içerisinde proje üretmekten mutlu olacağını ifade ederek 31 Mart seçimlerinde başarılar diledi. Ziyarete Akhisar OSB Yönetim Kurulu üyelerinden Aydın Özsoy, Mustafa Ataman, İsmail Hakkı Baç, Selim Levi ve Hüseyin Al katıldı. Yönetim kurulu üyeleri ziyaretin verimli olduğunu ifade etti.