Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi Başkanı Nurullah Zağlı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek projelerinden bahsetti. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak spora yönelmesinin önemine vurgu yapan Dutlulu, 31 Mart seçimlerinden sonra Akhisar’da eksikliği hissedilen spor sahaları ve tesisleri bir an önce Akhisarlıların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi Başkanı Nurullah Zağlı, derneklerinin vizyon ve misyonlarını anlatarak bilgiler verdi.  Akhisar Belediyesi’nin sporcuların yanında olmasını talep eden Zağlı, Dutlulu’dan hizmet sözü aldı.

‘Akhisar’da futbol konusu konuşulacaksa bunun yerinin burası olması lazım. Ben de bu derneğin bir üyesiyim. Aranızda olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum’ diyerek sözlerine başlayan Besim Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Amatör spor kulüplerini biz çok önemsiyoruz. Ortak akıl ile fikirlerimizi paylaşarak spora ve sporculara tam destek vereceğiz. Bildiğiniz gibi Akhisar’ımızda spor kulüplerimizin antrenman yapabilecekleri ve müsabakalarında kullanacakları  saha ve tesis eksikliği fazla. İnşallah 31 Mart’tan sonra göreve geldiğimizde Akhisar Belediyesi olarak, şehrimizde belirlediğimiz noktalara, modern spor sahaları ve tesislerini kazandıracağız. Akhisar’da sağlıklı nesillerin yetişmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.”