TYH Tekstil’i ziyaret ederek fabrika işçilerinin sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerinden bahsetti. Belediye bünyesinde açacakları kurslarla kadınlara ekonomik gelir imkanı sağlayacaklarını söyleyen Dutlulu, modern eğitimler verecek mahalle kreşleri açacaklarını müjdeledi.

Çalışmayan kadınlara iş imkanı, çalışan kadınlara da ek gelir imkanı sağlayacaklarını belirten Dutlulu, ‘Akhisar’a yapacak çok işimiz var’ dedi. Dutlulu, yaptığı konuşmasında :“Belediye bünyesinde açacağımız kursları Akhisar’daki kadınlarımızın hizmetine sunacağız. Bu kurs ve eğitimler ile kadınlarımızı üretime dahil edeceğiz. Bu üretimi de kooperatifler yardımıyla kazanca çevireceğiz. Çalışmayan kadınlar için iş imkanı oluşturacak, çalışan kadınlarımıza da ek gelir sağlayacağız. Belediye olarak Akhisar’a ve Akhisarlılara en iyi şekilde nasıl hizmet edebiliriz, onların dertlerini, sorunlarını nasıl çözebiliriz bunun derdindeyiz” diye konuştu.

Belediye bünyesinde açacakları modern kreşlerle, çocuk sahibi vatandaşların işe gittiklerinde çocuklarını güvenilir ellere emanet edebileceklerini söyleyen Besim Dutlulu, fabrika işçilerinden destek sözü aldı.  Kreş projesinden bahseden Dutlulu, “Belli bir ekonomik gelir seviyesinin altındaki vatandaşlarımız için her mahalleye çocuk kreşleri açacağız. Bu kreşler müzik, yabancı dil eğitimi ve çeşitli kültürel eğitimlerin verildiği modern kreşler olacak. Akhisar’a yapacak çok işimiz var. Bunun farkındayız. Sizlerin de desteğiyle inşallah 31 Mart’tan sonra Akhisar daha güzel olacak” dedi.