Güzel ve güneşli Pazar gününde Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanına giden Akhisarlılarla sohbet eden ve ‘iyi hafta sonları’ dileyen Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye yönetimine geldiklerinde daha temiz, daha canlı bir gölet alanı oluşturmak istediklerini söyledi. Eşi Özge Dutlulu ve kızı Simge Dutlulu ile gölet alanındaki vatandaşlarla sohbet eden Besim Dutlulu’ya meclis üyesi adayları ile aileleri de eşlik etti.

Hafta sonu gölet alanında istirahat eden Akhisarlıların sofralarına da konuk olan Besim Dutlulu, Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gibi sosyal yaşam alanlarına Akhisarlıların ihtiyacı olduğunu vurgulayarak bu tarz parkların sayısını arttıracaklarını söyledi. Dutlulu, Akhisar’a yapılacak çok hizmet olduğunu belirterek şu şekilde konuştu: “Bugün, aileleriyle birlikte gölet alanında dinlenen Akhisarlılara ‘merhaba’ dedik. Onlarla sohbet ederek sofralarına konuk olduk. Akhisar’ımızda bu tarz sosyal alanların sayısını arttırmayı planlıyoruz. Çünkü halkımızın bu yönde talepleri var. Mevcut gölet alanının daha modern ve daha temiz bir şekilde Akhisarlıların hizmetine sunarak, yeni sosyal yaşam alanları ile Akhisarlıların rahat bir nefes alabileceği alanlar oluşturmak istiyoruz. Akhisarlılar hafta sonlarını aileleri ile birlikte mutlu ve keyifli vakitler geçirebilsin diye çok çalışacağız. İnşallah Mart’ın sonu bahar olacak ve Akhisar kazanacak.”

Gölet alanında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Besim Dutlulu, seçimlerde de destek sözü aldı. Dutlulu daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çekildi.