Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Reşatbey ve Seyitahmet Mahallelerinde miting programı düzenledi. Yüzlerce Akhisarlının katıldığı miting alanına bando eşliğinde giden Besim Dutlulu’ya eşi Özge Dutlulu, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, Millet İttifakı meclis üyesi adayları da eşlik etti. Dutlulu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Akhisarlıların sandığa giderek oy kullanmalarını istedi ve “Bizim en büyük gücümüz sizlerden aldığımız hayır dualarıdır” dedi.

“AKHİSARLILARI HİÇ MAHCUP ETMEYECEĞİM”

Akhisar genelinde çok güzel destek mesajları aldıklarını ifade eden Besim Dutlulu, en büyük desteklerinin de halktan aldıkları hayır duaları olduğunu ifade etti. Dutlulu konuşmasında, “Bizleri dinlemeye gelen yüzlerce Akhisarlıya çok teşekkür ediyorum. Sizleri böyle güzel gördükçe daha güzel bir Akhisar’a olan inancım gün geçtikçe artıyor. Bizim en büyük gücümüz sizlerden aldığımız hayır dualarıdır. Arkamızda olduğuna inandığımız desteği gözlerimizle görmek bizleri çok sevindirdi. Akhisarlıların bize gösterdiği sevgi ve saygı asla karşılıksız kalmayacak. Size söz veriyorum; bu kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız sizleri hiç mahcup etmeyecek” diye konuştu.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ”

Tüm Akhisarlıların gönüllerine girerek herkesin belediye başkanı olacaklarını ifade eden Besim Dutlulu, bunun bir siyaset seçimi değil hizmet seçimi olduğunun altını çizdi. Akhisarlılara hizmet sözü veren Dutlulu, “Biz seçim çalışmalarımızda gittiğimiz yerlerde sadece yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Projelerimizi halka tanıtıyoruz. Ama bir şeyi yapmıyoruz. İnsanları o şöyledir, bu böyledir, o şu partiden, bu şu partiden diye bölmüyoruz. Herkesi kucaklıyoruz. Çünkü biz herkesin belediye başkanı olmak istiyoruz. Akhisarlıların gönüllerine girerek, onlara hak ettikleri hizmetlere kavuşturmak istiyoruz. Siyaset için değil, hizmet için bu yola çıktık. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ya da ittifak halinde olduğumuz İYİ Partili kardeşlerimden değil, AK Parti’ye ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş ağabeylerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden de destek istiyorum. Çünkü bizim Akhisar’a verilmiş bir sözümüz var. Bu söz hizmet sözü, daha çok çalışma sözü, Akhisar’a hak ettiği değeri yeniden kazandırma sözüdür. Sizler bize destek olursanız, bu sözler bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Konuşmaların ardından Akhisarlılar Dutlulu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girdi.  Vatandaşlar Besim Dutlulu için düzenlenen lazer gösterisini izledi. Akhisar’a yeni ve genç bir başkan gerektiğini ifade eden vatandaşlar seçimlerde Dutlulu’ya oy vereceklerini söyledi.