Büknüş ve Sabancılar Mahallelerini ziyaret eden Millet İttifakı'nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinden bahsetti. Dutlulu'ya yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, mahallelerine yeterli hizmetin gelmediğini belirterek 31 Mart yerel seçimlerinde Besim Dutlulu'yu destekleyeceklerini söylediler.

CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu'nun da katıldığı ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet edildi ve bölgenin sorunları üzerinde duruldu. Bakırlıoğlu ve Dutlulu, Akhisar Belediyesi'nin tarım dostu bir belediye olacağını vurgulayarak çiftçiye, zeytin üreticisine destek olmak için her türlü desteğin yapılacağının altını çizdiler.

AKHİSAR BELEDİYESİ ÇİFTÇİ DOSTU BELEDİYE OLACAK

Akhisar Belediyesi'nin çiftçi dostu bir belediye olarak hizmet vereceğini söyleyen Besim Dutlulu, "Akhisarlıların ekonomisini nasıl düzeltiriz, sizlerin gelir seviyesini nasıl yükseltebiliriz bunun peşindeyiz. Kırsal mahallelerde tarıma destek olacağız. Çiftçi dostu olmayı başarabilmiş belediye örnekleri var. Artık Akhisar Belediyesi de çiftçilerin dostu olacak. Akhisarlı tarım üreticilerimizin neye ihtiyacı varsa her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu. 

BELEDİYENİN BÜTÇESİ DOĞRU KULLANILACAK

Akhisar Belediyesi'nin bütçesini doğru şekilde kullanarak Akhisarlıların refah seviyesini arttıracaklarını söyleyen Besim Dutlulu, "Akhisar Belediyesi'nin kaynağı var ama bütçe kötü idare ediliyor. Biz bunu disipline edeceğiz, kaynakları düzgün kullanacağız ve Akhisarlılara hizmet için kullanacağız. Akhisar Belediyesi'nin bütçesi Akhisarlıların hizmetine sunulacak" dedi.

AKHİSARLILARIN KAZANMASI GEREKEN BİR SEÇİM VAR

Besim Dutlulu, Akhisar'ın artık acilen gelişmesi gerektiğine vurgu yaparak sözlerini şu şekilde sonlandırdı: " Bu seçimi artık Akhisar'ın kazanması gerekiyor. Akhisarlıların kazanacağı bir seçim var dememizin nedeni de bu. 31 Mart yerel seçimlerinde hiçbir siyasi parti ayırt etmeden, Akhisar'a hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda bizlere destek olursanız, hep birlikte şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum."