Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Ballıca Mahallesi'ni ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.  Ziyarete CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu da katıldı. Ballıca Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dutlulu, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Vatandaşlar, Akhisar'ın yeni ve genç bir yüze ihtiyacı olduğunu söyleyerek 31 Mart seçimlerinde Dutlulu'yu destekleyeceklerini söylediler.

"HİZMET AŞKIYLA AKHİSAR'I GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

'Çalışkan Belediye' ilkesiyle durmadan ve ayrım yapmadan tüm Akhisar'a hizmet götüreceğinin sözünü veren Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Biz bu yola çıkarken o parti, bu parti, şu parti ayırmadan hizmet edeceğimize söz verdik. Tek amacımız tüm Akhisar'a hakettiği hizmetin ulaşmasını sağlamak. Bizim koltuk sevdamız yok. Belediye başkanı olup oturacağımı düşünenler yanılıyor. Ben sürekli gezeceğim. Hangi mahalleye hizmet ulaşmış ya da ulaşmamış, hangi mahallenin ne gibi sorunları var bunları gezerek, sizlerden öğreneceğim. Sizlerin de dediği gibi Akhisar'ın yeni bir ışığa, yeni bir heyecana, yeni bir enerjiye ihtiyacı var. O enerji ve heyecanın da bizde olduğunu düşünüyoruz. Bu heyecanla ve hizmet aşkıyla inşallah sizlerin de desteğiyle Akhisar'ı daha güzel bir yer haline getireceğiz."

"GENÇ, ÇALIŞKAN VE DİNAMİK BİR BELEDİYE OLACAĞIZ"

Akhisar Belediyesi'nin üzerindeki metal yorgunluğunu atarak, genç ve dinamik bir belediyecilik anlayışıyla hizmete başlayacaklarının altını çizen Dutlulu, "Gençlerimize güvenimiz oldukça fazla. Onlardan beklentilerimiz büyük. Akhisar'ın geleceği ve sahibi gençlerdir. Onların desteğiyle emin adımlarla yürüyoruz. Şu anda metal yorgunluğuna yakalanmış bir belediye ile karşı karşıyayız. İnşallah biz yönetime gelirsek genç, çalışkan ve dinamik bir belediyeyi tüm Akhisar halkının hizmetine sunmak istiyoruz" dedi.