Kulaksızlar ve Akçeşme Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Akhisar’a son 15 yılda gerekli yatırımların yapılmadığını dile getiren Dutlulu, “Akhisar’ın kayıp yıllarını telafi edeceğiz” dedi.

Akhisar’da artık taze bir kana ihtiyaç olduğunu söyleyen Besim Dutlulu, “Biz, Akhisarlılara en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan tüm Akhisarlılara hizmet etmek istiyoruz.  Farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşlarımızdan da güzel yorumlar alıyoruz. İnşallah bu seçimin kazananı bizimle beraber Akhisarlılar olacak” dedi.

Son 15 yılda Akhisar’ın yeterli yatırım ve çalışmaların yapılmadığına dikkat çeken Besim Dutlulu, Akhisar halkını memnun etmek için gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdi. Dutlulu, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: “Manisa büyüyüp gelişirken, Akhisar bu gelişimin içerisinde yer alamadı. Gerekli yatırım ve hizmetler son 15 yılda yeterince yapılmadı. Biz Akhisar’ın bu kayıp yıllarını telafi edeceğiz. Sizlerin desteğiyle birlikte çok çalışacağız, gece gündüz durmayacağız. Bu seçimin kazananı bizimle birlikte Akhisar halkı olacak.”