Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Terziler ve Konfeksiyoncular Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Elektrikçiler Odası Başkanı Üzeyir Aslan, Demirciler Odası Başkanı Ersen Tepeci, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Yapı Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Memişler ve üyeleri ile bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinde Dutlulu’nun kazanacağına inandıklarını söyleyen oda başkanları Akhisar için hayırlısı olması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmasını yapan ve oda başkanları adına konuşan Terziler ve Konfeksyoncular Federeasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Ruşen Üren, Besim Dutlulu’ya desteklerini iletti. ‘Halka iletişim halinde bir başkan beklentisi içerisindeyiz’ diyerek sözlerine başlayan Üren, “Halka ne kadar yakın olursanız o kadar iyi olur. Çünkü iletişim kurmak çok önemlidir. Sizin de güleryüzünüz ve samimiyetinize olan inancımdan dolayı bunu başaracağınıza inanıyorum. Ben kendi adıma konuşayım, başkanlarımın da gönlü muhakkak ki o şekildedir, sizin kazanacağınıza inanıyoruz.  Artık Akhisar’da 3 dönemlik zaman geçmiştir.  Yeni bir dönem başlasın. Akhisar’a yeni simalar hizmet etsin. Ben size artık başkanım diyorum. İnşallah makamınıza çay içmeye de geleceğiz” ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerini bir siyaset seçimi gibi yansıtanlara Akhisar halkının en güzel cevabı sandıkta vereceğini söyleyen Besim Dutlulu, Akhisar halkının hizmet yapacak olan adayı seçeceğini söyledi. Akhisar’a hizmet etme konusunda genç ve dinamik ekibiyle beraber iddialı olduğunu söyleyen Besim Dutlulu, şu ifadelere yer verdi: “Ben Akhisar halkından destek istiyorum ama bunu isterken objektif olmalarını da istiyorum. Adayları ve projelerini incelesinler ve mümkünse konuşsunlar. Oylarını ona göre versinler. Çünkü Akhisar’ın geleceği söz konusu. Bu yerel seçimleri siyasete çekmeye çalışıyorlar ama bu bir hizmet yarışıdır. Halkımız bunun bir hizmet seçimi olduğunun farkında. Biz Akhisar Belediyesi olarak sürekli vatandaşlarımız ve esnafımızın yanında olacak, projelerimizi sizlerle görüşerek, fikirlerinizi alarak hayata geçireceğiz. Akhisar’ı, Akhisarlılar ile beraber yöneteceğiz derken bunu kastediyoruz. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. İnşallah 1 Nisan’dan sonra Akhisar’ımız çok daha güzel olacak.”