Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Atatürk Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Daha modern ve daha yaşanabilir bir Akhisar için çok çalışacağının sözünü veren Dutlulu, mahalle sakinlerinden destek sözü aldı.

31 Mart’ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde Besim Dutlulu’nun rekor bir oy oranıyla Akhisar Belediye Başkanı olacağını dile getiren Atatürk Mahallesi sakinleri, Akhisar’ın artık gelişmesi gerektiğine dikkat çekti.

Akhisar için oluşturdukları projelerle ilçeyi daha modern ve daha yaşanabilir hale getireceklerini dile getiren Besim Dutlulu, her siyasi görüşten destek sözleri aldığını ifade etti. ‘Akhisar çok güzel olacak’ diyerek sözlerine başlayan Dutlulu, şu ifadeleri kullandı: “Akhisar genelinde çok güzel bir hava hakim. Her siyasi görüşten vatandaşlarımız desteklerini bize iletiyor. İnşallah bu desteklerin hakkını vereceğiz. Çok çalışacağız. Akhisar artık hak ettiği hizmetlere ve yatırımlara bizimle kavuşacak.”