Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Sırtköy, Süleymanköy ve Üçavlu Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. 'Akhisar'a en iyi hizmeti getirmek içi bu yola çıktık' diyen Dutlulu, coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinleri, yeni, genç ve dinamik bir belediye başkanının Akhisar için daha iyi olacağını dile getirirken, Dutlulu da Akhisar Belediyesi’ni Türkiye’de parmakla gösterilen bir belediye haline getireceğini söyledi.

Akhisar’da bir değişiklik gerektiği söylemini çok sık duyduğunu ifade eden Besim Dutlulu, ‘Akhisar’a değişim şart’ dedi. Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Son 15 yıldır ilçemize yapılanlar da yapılmayanlar da ortada. Biz diyoruz ki; Akhisar’a farklı bir belediyecilik anlayışı lazım. Biz bu belediyecilik anlayışını Akhisar’a getireceğiz. Akhisar’da artık değişim zamanı geldi. Akhisar için çok güzel projelerimiz var. İlçemizi sadece Manisa’da değil Türkiye’de parmak ile gösterilen bir belediye haline getireceğiz. Akhisar Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak. Bunun için çok çalışacağız. Projelerimizi bu fikir doğrultusunda hayata geçireceğiz. Akhisar’ı Akhisarlılar ile aydınlık bir geleceğe taşıyacağız.”

Mahalle ziyaretlerine CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve Millet İttifakı’nın meclis üyeleri de katıldı.