14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, eşi Özge Dutlulu ile birlikte huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek, onlarla şarkılar söyledi ve uzun süre sohbet etti. Besim Dutlulu, Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan’dan bilgiler aldı. İyi Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli ile partililerin de katıldığı ziyaret, renkli görüntülere sahne oldu.

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Suudi Arslan, Besim Dutlulu’ya huzurevini gezdirerek çeşitli bilgiler verdi. Besim Dutlulu ve eşi Özge Dutlulu, yatakta bakım gören yaşlıları odalarında ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordular. Onlara bez çanta içerisinde çeşitli hediyeler takdim ettiler.

DUTLULU, 14 ŞUBAT’TA HUZUREVİ SAKİNLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Uzun süre yaşlılarla vakit geçirerek onları bu özel günde yalnız bırakmayan Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, yaşlılardan helallik ve dua istedi. Eczacı olması dolayısıyla huzurevi sakinlerinin çoğunu bizzat tanıyan Dutlulu, onlarla vakit geçirmekten büyük keyif aldığını söyledi.

Huzurevindeki yaşlıların elini öpüp, hal ve hatırlarını soran Besim Dutlulu, onların dualarının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu: “Bugün bildiğiniz gibi 14 Şubat Sevgililer Günü. Biz de, sevgili eşim Özge Dutlulu, Cumhuriyet Halk Partili ve İyi Partili arkadaşlarımız ile birlikte huzurevi sakinlerimizi bu özel günde yalnız bırakmak istemedik. Onlarla güzel sohbetler ettik, birlikte şarkılar türküler söyledik. Ellerini öperek hayır dualarını aldık. Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan Bey bizleri bilgilendirdi. Akhisar’ımızda böylesine kaliteli hizmet veren bir huzurevini yönettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün yaşlılarımızla birlikte çok güzel vakit geçirdik. Duygu dolu anlar yaşadık. Anılarımızı paylaştık. Yaşlılarımızın yüzlerinde biraz tebessüm ettirebildiysek ne mutlu bizlere.”

 Huzurevi sakinlerine çiçekler dağıtıldı, hediyeler verildi ve daha sonra hep birlikte şarkılar söylendi.