İtalya’nın Salerno şehrinde yapılan, Dünya Kuaförler Konfederasyonu (CMC-CAT) üyesi Uluslararası CMC Türkiye ekibi olarak katıldıklarını belirten ve üçüncülük elde eden Akhisarlı Berber Ferdi Deren, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek başarını paylaştı.


Dünya Saç şov ve yarışmasında üçüncülüğü elde eden başarılı berber Ferdi Deren, çalışma arkadaşları İsa Akdeniz, Erinç Çömlekçi ve Metin Meriç ile birlikte Başkan Salih Hızlı ve Başkan Yardımcısı Ömer İşçi’yi makamında ziyaret ederek yarışma süreci hakkında bilgiler verdi. Bir çok Televizyon programlarından da davet aldığını dile getiren başarılı berber Ferdi Deren “İzmir SKY TV’nin konuğu oldum. Daha bunun gibi bir çok televizyon programından çağrı alıyorum. Kentimizi en iyi derecede tanıtma adına bu programlara katılıyorum” dedi.


Akhisarlı bir berberin Uluslar arası yarışmalarda derece almasından dolayı gurur duyduğunu kaydeden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Uluslararası arenada başarı sağlayarak bizleri mutlu eden Ferdi Deren ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Yaptığı işin her zaman en iyisini yapmaya çalışarak başarıyı elde Ferdi kardeşimize bundan sonraki çalışma yolunda başarılar dilerim” dedi.