Akhisar Yorum ve Şehir Gazinosu Sahibi Pınar Güney 'in ortaklaşa düzenlediği Kültür Sanat etkinliğine bir yenisi daha eklendi.

Şehir gazinosunda düzenlenen sağlıklı beslenmeyi içeren seminer Diyetisyen Buket Adanç 'ın sunumuyla gerçekleşti.

Seminer öncesi konuşan Şehir Gazinosu Sahibi Pınar Güney konuşmasında Kültür Sanat etkinliğinin devamı olan programımızım birİNİ daha gerçekleştiriyoruz. İzmir'de Diyetisyen olan aynı zamanda Akhisarlı diyetisyen Buket Adanç biz bayanlara sağlıklı ve düzenli beslenmemiz hakkında bilgi alabilmek için davet ettik. Buket Hanım Akhisar Yorum Muhabiri Berna Şenbay'ın aracılığıyla bizleri bilgilendirmek için geldiği için Buket Hanıma çok teşekkür ediyorum Ayrıca hazırlamış olduğumuz ikramlarımızda Buket hanımın onayında geçtikten sonra siz bayanlarımıza ikram edildi. Etkinliğimize katılan bayanlarımıza çok teşekkür ediyor önümüzdeki günlerde kutlanacak olan 8 Mart dünya kadınlar gününüzü kutluyorum dedi.

Ege TV 'de program yapan Akhisar Yorum Köşe Yazarı Diyetisyen Buket Adanç Sinevizyon gösterimiyle bayanlara günlük ihtiyaçlarımızda dikkat etmemiz gereken besinleri nasıl tüketmemiz, hangi besinlerin sağlığımıza zarar yada fayda sağladığı hakkında bilgilendiren Adanç programın sonunda bayanların sorularını cevaplandırdı.

Programın ardından Akhisar Emniyet Müdürü Alpaslan Demiray'ın eşi Yasemin Demiray Diyetisyen Buket Adaç 'a plaket takdim etti. Pınar Güney ve Akhisar Yorum Muhabiri Berna Şenbay programa katılan davetlilere çiçek verdiler.

Program sonunda MHP Adayı Mansur Onay programa katılarak etkinliğe gelen bayanları kutlayarak 30 Mart seçimlerinde bayanlardan destek isteyip sohbet etti.