ÖZELHABER  - Akhisar’da meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem orta ölçekli bir deprem olduğunu ifade eden Sütçü; “Biz 4 Eylül’de gözlemlerimize göre Marmara bölgesi ve çevresinde maksimum 4.5 büyüklüğüne kadar deprem meydana geleceğini yazmıştık. Sizin orada 4.6 büyüklüğünde meydana geldi. 0.1 bir kaybımız var. Oradaki artçı depremleri takip ediyoruz. Ege bölgesindeki depremlerin özelliği budur. 4’ün üzerinde deprem olduktan sonra artçıları çok olur.” Dedi.
 
Çalışmalarına göre 15 Eylül 2015’ten beri tahmin yaptığını ve SMS üyeleri için sayfa ayarladıklarını ifade eden Sütçü; “Şuana kadar 269 tahmin yaptık, 9 tanesi şuan beklemede diğerleri ise sonuçlandı.
 
Biz Akhisar’daki depremi 4 Eylül günü gördüğümüzde 10 günlük bir süre vermiştik ve o deprem meydana gelmişti. Ayrıca ayın 18’inde yazmıştık 21’inde sizde 3.7 deprem meydana geldi ve Gemlik’te de 3.8 büyüklüğünde meydana geldi.” Dedi.
 
YIKICI BİR DEPREM BEKLEMİYORUZ
 
Türkiye’de nerede 4 büyüklüğünde deprem olsa 6 büyüklüğünde bir depremin öncüsüdür derler. Biz böyle söylemiyoruz biz ancak 4 saat aralıklarla karınca laboratuvarımızdaki bulgulara ve atmosferdeki meteorolojik parametrelere bakarak söylüyoruz. Şimdi size 4 saat sonraki ne olacağını söyleyebiliriz. Bunun dışındaki olayları sitemizi takip ederek bulabileceklerdir. Akhisarlılara sayfamızı verelim takip etsinler www.kadirsutcu.com/yunanistan.html sayfamızı takip ederlerse Akhisar’la ilgili bilgileri görebileceklerdir. 268’inci tahminde Manisa’da ayın 18 ile 28’i arasında 10 günlük sürede minimum ve maksimum büyüklüğü söylemiştik. Biz 4.0 ile 5.0 arasında yazmıştık 3.7 büyüklüğünde meydana geldi. Öyle yıkıcı bir deprem şuanda beklemiyorum.” Dedi.