Akhisar'dan kasap köfte geleneğini başlatan Dayıoğlu Kasabı Muhtarın Yeri işletmecisi olan Güleş Ailesi Akhisar basın mensuplarını iftarda bir araya getirdi. Dayıoğlu Mahallesinde zeytinliova yolu üzerinde bulunan Dayıoğlu Kasabı’nda gerçekleşen iftar programına Akhisar'da faaliyet gösterentüm basın yayın organlarından yoğun katılım gerçekleşti.
 
İşletme sahibi Okan Güleş basın mensuplarının toplumun gözü kulağı ve sözcüsü olma gibi asli bir görev üstlendiklerini belirterek ” mesaisi olmayan, sorumluluğu yüksek zor ve meşakkatli bir işi yapıyorsunuz. Bunu yaparken toplum menfaatlerini ön planda tutup yeri geldiğinde özveriyle birçok fedakârlıkta bulunuyorsunuz. Bu zorlu görevinizde sizlere başarılar diliyorum ve toplum adına kendi adıma sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yemek sonrasında basın mensupları, Akhisardaki basın mensupları adına işletme sahibi Güleş Ailesine çiçek takdim ederek  verilen davete ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
İftar programına Akhisar'daki yazılı basın gazete ve dergiler internet haber siteleri radyo olmak üzere tüm basın sektöründen temsilciler katıldı
 
İşletmenin önünde Güleş Ailesi ve Akhisarlı basın mensupları birlikte toplu fotoğraf çekildi.