Partililerinde ilgi gösterdiği ziyaretten ilk olarak söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, “Bugün yine güzel bir günde beraberiz.  Ben bu süreçte bütün belediye başkan aday adaylarına teşekkür ediyorum. Sadece AK Parti’nin mi hayır bütün partilerinin belediye başkan aday adaylarına teşekkür ediyorum. Akhisar’a yakışır bir şekilde Akhisar’ın hakikaten marka bir şehir olma unvanına layık bir şekilde bu süreci çok güzel getirdiler. Bu sürece katkı sağlayan başta İlçe Başkanımız olmak üzere bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi bugün belediye başkan adayımız belli Hüseyin Eryüksel ile birlikte inşallah 31 Mart’a ipi göğüsleyeceğiz beraber tekrar Ak Partinin bayrağını burçlara dikeceğiz. Değerli arkadaşlar bugüne kadar belediye başkanlığımızı yapan sayın Salih Hızlı’ya da çok teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz bundan sonrada sayın İbrahim Sayın bizim ilçe başkanımızdı yine ilçe başkanımızla beraber, belediye başkanımızla beraber, belediye meclis üyesi adaylarımızla beraber, teşkilatımızla kadın kolları, gençlik kollarımızla beraber hatta bu bir adım daha öne götürüyoruz Cumhur İttifakı ile beraber MHP ile beraber Akhisar’da güzel bir çalışma sarf edeceğiz. Hakikaten Türkiye’ye örnek bir çalışma yapacağımızın kanaatindeyim. Cumhur İttifakını tek kelime ile şahane kılacağız. Çünkü Türkiye bizden bunu bekliyor. Onların başını öne eğdirmeyeceğiz. İnşallah herkes elinden geleni değil elinden gelen kat kat fazlasını ortaya koyar. Akhisar’ımızda, Büyükşehir’imizde 17 ilçe ile beraber Cumhur İttifakını inşallah zafere eriştireceğiz ve çok kıymetli genel başkanımızı Cumhurbaşkanımızı mahçup etmeyeceğiz, sayın Devlet Bahçeli’yi mahçup etmeyeceğiz. Çünkü karşımızda hakikaten zillet bir ittifak var illet bir ittifak var dolayısıyla onları yüzünü güldürmeyeceğiz.

 Akhisar’ın adını daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade eden Hüseyin Eryüksel, “Biz beraber yola çıktık bundan 15 sene evvel hiçbir seçimi kaybetmedik. Bugün inşallah Cumhur İttifakı ile beraber buraya aday olduk Allah’ın izniyle kazanacağımıza inanıyorum. Yapacağımız işler var daha Akhisar’da hem ligte hem belediyede Akhisar’ın adını üstlere taşıdık inşallah daha da yukarılara taşıyacağız. İnşallah hep beraber bu şekilde devam ederiz.

1 kupa daha kaldı biliyorsunuz onu da alıncaya kadar devam edeceğim Akhisar Spor Başkanlığına 3 kupa var 2’sini aldık 1’i kaldı onu da alacağız inşallah” dedi. 

Gelecek hafta içerisinde geniş çaplı tanıtım toplantısı yapacaklarını ifade eden AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, “Değerli arkadaşlar ilçe başkanları ve belediye başkanları doğal adaydır. Aday değil bizim müracaatımız olmadı biz hiçbir yerde adayız demedik. Nasıl doğal adaydır bizim genel merkezimiz biz sizi değerlendireceğiz dedi ancak siz aday formu doldurmayacaksınız dedi bizde aday formu doldurmadık. O yüzden biz beklemedeydik. Genel merkezimiz sen görevine devam et bizde görevimize devam ediyoruz. O yüzden bizim istifamız söz konusu değil. Görevimizin başındayım. İlçe başkanlığımızdan hiçbir zaman ayrılmadım. Biliyorsunuz benim ilçe başkanlığıma gelmem de genel merkezin emri ile oldu. Git partini başına geç dediler geçtik bir seçim geçti kazandık, inşallah bu seçimi de kazanacağız. Bizim AK Partide bir söz vardır. “Sen ben yok biz vardır”. Biz bir ekibizdir o olmuş bu olmuş hiç önemli değildir. Ak partide görev çoktur ama başkanlık bir tanedir o da Belediye Başkanlığı. 6 tane aday adayımız vardı tabi onlarında katılımı ile geniş kapsamlı aday tanıtımı yapacağız” dedi.