Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Sindelli ve Bünyani Osmaniye Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. "Belediyecilik ayrım gözetmeksizin yapılaması gereken bir kamu hizmetidir" diyen Dutlulu, yönetime geldikleri zaman hiçbir siyasi parti gözetmeden Akhisar'ın tüm mahallelerine hizmet götüreceklerinin sözünü verdi.

MAHALLELERDEN DESTEK SÖZÜ

Farklı siyasi görüşlere sahip Sindelli ve Bünyani Osmaniye Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı Besim Dutlulu'yu destekleyeceklerini söylediler. Dutlulu ise seçildiği taktirde Akhisar için çok çalışacağını ifade etti.

"AKHİSAR'IN KAYNAKLARI EŞİT VE ADİL DAĞITILACAK"

Dutlulu yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Yerel yönetimlerin önemli ve öncelikli görevlerinin ideolojik ve siyasal sembollerin ötesine geçmek olduğunu düşünüyoruz.Biz, Akhisar’ı yönetmeye talip olurken belediyecilik anlayışımızı iki çerçeveye oturttuk. Birincisi insan. İnsana hizmet çerçevemiz; saygı, sevgi, hoşgörü, aidiyet duygusu içeren, ortak amaçlar etrafında birleşen, Akhisar’ın kentsel kaynaklarının eşit ve adil dağıtımı üzerinde inşa edilecek bir hizmet olacak."

TRAFİK VE OTOPARK SORUNU OLMAYAN BİR AKHİSAR

Akhisar'ın 'otopark sorunu' gibi önemli sorunlarına çözümler getireceğini söyleyen Dutlulu, sözlerini şöyle sonlandırdı: "İkinci çerçevemiz ise teknik. Teknik çerçevemiz ise; ulaştırmada toplu taşımacılık ve kent içi trafikte araç insan dengesi gözeten, otopark sorunu olamayan, kent estetiğine ve çevreye önem, tüm Akhisar halkının haklarının korunması, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkmak gibi başlıklarımız olacak. Sizlerin de desteğiyle İnşallah Akhisar'ı güzel günler bekliyor"