Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar koordinatörü Doğan Ensivri yaptığı açıklamada; “Dün akşam üzücü bir olay yaşamış bulunmaktayız. MASKİ binamıza bir kişi tarafından taşlı saldırı olayı gerçekleştirilmiştir. Doğan Ensivri olarak Büyükşehir Belediyemize ve Milliyetçi Hareket Partisi camiasına yapılan bu olayı şiddetle kınıyorum.  Böyle bir olayı kesinlikle tasvip etmiyoruz bizim kültürümüzde ve ahlaki değerlerimizde bu şeklide bir yaklaşım yoktur. Emniyet güçleri bu olayın takibindedir yapan ve yaptıranlar en kısa zamanda cezasını alacaktır. Emniyet güçleri gerekli çalışmaları sürdürmektedir kendilerine duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi camiamız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte Akhisar’ımıza hizmet yapma yolunda bizleri kimse ve kimseler alıkoyamayacaktır. Çıktığımız bu yol zor ve meşakkatli bir yoldur. Doğan Ensivri olarak 7/24 görevimin başındayım. Bu yolda bizlere yapılan bu tür aykırı yaklaşımlar bizleri daha güçlü kılacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Genel sekreterimiz Genel Sekreter yardımcılarımız MASKİ Genel Müdürümüz Daire Başkanlarımız Belediye çalışanlarımız ve tüm camiamız ile birlikte çalışma azmimiz daha da artacaktır. 7/24 Akhisar halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz hiç bir güç ve arkasında duran kişiler bizleri yıldıramayacaktır.

Olay sonrası şahsım ve çalışma arkadaşlarımı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten değerli arkadaşlarıma ve Akhisar halkımıza teşekkür ediyorum Akhisar halkımızın duyarlılığı en üst seviyede olduğu sürece hiç bir kuvvet bizleri yıkamaz Belediyemize ve camiamıza geçmiş olsun” dedi.