Gölmarmara’ya bağlı Tiyenli Mahallesi ile Saruhanlı’ya bağlı Kumkuyucak Mahallelerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor.

Depremin meydana geldiği ilk günden itibaren vatandaşın yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, olumsuz bir durum yaşanmaması için seferber oldu. Büyükşehir Belediyesi Aşevi de bölgede sahur ve iftar vakitlerinde yemek desteğinde bulunuyor. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de depremde zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen 5,2 şiddetindeki depremden en çok etkilenen mahalleler olan Gölmarmara’ya bağlı Tiyenli Mahallesi ile Saruhanlı’ya bağlı Kumkuyucak Mahallesi’nde vatandaşların yaraları sarılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Aşevi de deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlara sahur ve iftar vakitlerinde yemek desteğinde bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de depremde zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlara yemek dağıttı, birlikte orucunu açtı. Genç’e, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Nuri Güncan, mahalle muhtarları ve yetkililer de eşlik etti.  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, halkın istek ve taleplerini de dinledi. 

Vatandaşlardan Büyükşehir’e Teşekkür

Depremden zarar gören vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Sekreter Yardımcısı, Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden beri deprem bölgesinde herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek için teyakkuz halinde olduklarını vurguladı. Depremden etkilenen mahallelerdeki vatandaşlar, kendilerine ilk günden itibaren desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi her gün yanımızda, sabah çorbamızdan, akşam sıcak yemeğimize kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi veriyor. Allah Cengiz Başkandan razı olsun” diyerek duygularını ifade ettiler.