Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Akhisar’da Beyoba ve Sazoba mahallelerine Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu hizmetleri yerinde incelemek amacıyla ziyarette bulundu. Mahalle halkı ile bir araya gelen Gençoğlu’na teşekkür eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde hizmet gördük. Sokaklarımızda çamurdan tozdan yürüyemiyorduk. Artık bu çilemizde bitiyor” diyerek duygularını ifade ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Akhisar’da Beyoba ve Sazoba mahallelerinde Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu hizmetleri yerinde inceledi. Gençoğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, şube müdürleri ve yetkililer de eşlik etti. Mahalle muhtarları tarafından karşılanan Gençoğlu ve Büyükşehir heyeti, mahalle kahvelerinde vatandaşlarla sohbet ederek, istekleri ve yapılabilecek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Mahalle halkı parke taşı döşeme ve asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayesinde hizmet gördük. Sokaklarımızda çamurdan tozdan yürüyemiyorduk. Artık bu çilemizde bitiyor” diyerek duygularını ifade ettiler. 

Çalışmalar Devam Edecek

Beyoba mahallesi mezarlık yolunda bulunan ve ulaşım sorunu yaşanan noktada menfez çalışması yapacaklarını belirten Gençoğlu, “Beyoba ve Sazoba mahallelerinde Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik ve varsa sorunları dinledik. Beyoba mahallesinde mezarlık yolunda ulaşım açısından sorun teşkil eden yolu mahalle muhtarımız bize gösterdi. Bu yolda yapılacak bir menfez çalışması problemi ortadan kaldıracak. Talebi aldık. Değerlendireceğiz” diye konuştu.

Koca Bektaş Dede Türbesine Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Beyoba mahallesinde bulunan Horasan Erenlerinden Koca Bektaş Dede’nin türbesine de ziyarette bulundu. Burada dua eden Gençoğlu ve Büyükşehir heyeti, türbenin ve etrafının düzenlenmesi konusunda buradaki yetkili kişilerden bilgiler aldı.