Akhisar’da 4 Mayıs Günü yapılacak Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayları seçim çalışmaları hızla devam Ediyor. 10 ayrı meslek gurubundan oluşan gurubu ile seçim startını veren ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak ve ekibi AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yapacakları projeler hakkında partililere bilgi veren Boşnak seçimi kazanmaları doğrultusunda tahütlerinide aktardı.

Ziyarette ilk konuşmayı ev Sahibi Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İ Hakkı Şenyiğit yaptı. Konuşmasına bütün guruplara başarı dileyerek başlayan Şenyiğit, “ Ticaret ve Sanayi Odası Adayı Erol Boşnak ve Ekibi bizleri ziyaret geldiler ziyaretlerinden ötür hepsine teşekkür ediyorum. Bizler daha önceden olduğu gibi bundan sonrada bütün sivil toplum kuruluşlarımız ile iç içe olcağız. Bundan sonra aynı yolda devam edeceğiz. Ancak bir siyasetçi olarak bu seçimin çok heyecanlı ve çekişmeli geçeceğini söyleyebilirim. İyi olan kazansın diyoruz. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.” Açıklamasını yaptı.

Konuşmasına ekibini tanıtarak başlayan Erol Boşnak, “ Bizim farkımız ekibimizin yeniliğe açık, genç ve ayrı meslek dallarından oluşuyor olmasıdır. Bizde bu güçlü ekibimiz ile 4 mayıstaki seçime adayız. Demokratik bir seçim olacağına inanıyoruz. Bütün adaylarımız tutarlı ve Akhisar’a faydalı insanlar umarız bu seçim iyi bir sonuç doğurur.” örgütlerinde bundan önceki yaşamlarında izledikleri çizgi bunda çok önemli bir belirleyicidir. hayatımız boyunca bizler gerçekten doğru, dürüst, güven vererek olarak yaşadıysak ve insanlara güven verdiysek biz zaten en büyük seçim çalışmamızı yaşam çizgimiz oluşturmuştur. Bizim öncelikle diğer ekipteki arkadaşlardan farklılıklarımız var. bu farklılıklarımızı ortaya koymamız gerekir. şunu kesinlikle söylemek istiyorum, aday olan bütün arkadaşlarımız Akhisar'a katkısı olan değerli insanlar ve değerli kardeşlerimizdir. Umarım bu çalışma Akhisar'a ATSO'ya olumlu katkıda bulunacaktır. Ama bizim iddiamız iyi olan arkadaşlardan daha iyi olacağımızı ve daha iyi yöneteceğimizin iddiası içerisindeyiz.

Toplumsal yapıyı ve devleti akan bir nehre benzetirsek, bu nehrin kaynağı siyasi partilerdir. bu yüzden biz ilk öne kendimizi bu siyasi partilere bu kaynaklara kendimizi anlatmak ve sizlere bizin niçin aday olduğumuzu göstermek amacıyla biz buradayız.” Açıklamasını yaptı.

Erol Boşnak'ın gurubunda yer alan aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası eski Meclis Başkanı İrfan Aksoy'da konuşmasında, " Erol Başkanımıızında belirtiği gibi üyelerimiz seçşmde bizleri desteklerse önce meclise seçileceğiz. Allah'ın izniye biz bu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetimine talibiz" açıklmasını yaptı.