Gördesliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadir German ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projeleri ve hizmetlerini dernek üyelerine tanıttı.

Kültürel çeşitliliğin artmasında hemşehri derneklerin öneminden bahseden Besim Dutlulu, tüm derneklere bir telefon kadar yakın olacağını belirterek, sürekli iletişim halinde olacaklarını söyledi. Dutlulu konuşmasında, “Hemşehri derneklerimizi çok önemsiyoruz. Kültürel çeşitlilik anlamında sizlerin değerli olduğunu biliyoruz. Hayata geçireceğimiz festivallerde Gördesliler gibi diğer hemşehri derneklerinin kültürlerini tanıtması için çalışmalar içerisinde olacağız. Dernekler Yerleşkesi projemiz ile sizin gibi kalabalık derneklerimizi tek bir çatı altında toplayarak kira, elektrik, ısıtma ve soğutma gibi masraflardan kurtaracağız. Bu sayede derneklerimiz daha aktif bir şekilde faaliyetlerine odaklanabilecek ve Akhisar için büyük etkinliklere imza atabilecek. Toplantılarınızı yapabileceğiniz modern ve geniş konferans salonları ile derneklerimizin büyük bir ihtiyacını karşılayacağız. Siyaset için değil hizmet etmeye geliyoruz ve hizmet konusunda oldukça iddialıyız. Ben ve ekibim çalışma azmi ile doluyuz. İnşallah sizler bize destek verirseniz, biz Akhisar’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gördesliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadir German, 31 Mart yerel seçimlerinde Besim Dutlulu’ya başarılar diledi. Karşılıklı iletişimin önemine değinen Başkan German ve yönetim kurulu üyeleri Dutlulu ile bir süre sohbet ederek projeleri değerlendirdi. Ziyaretin sonunda Dutlulu ve meclis üyesi adayları Gördesliler ile hatıra fotoğrafı çekildi.