Ahmet Akbuğa yönetimindeki Ziraat Odasının yaptığı çalışmaların, Akhisar tarımı ve üreticileri açısından önemine vurgu yapan CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, kendi yönetimleri sürecinde Akhisar'ın ziraat ve tarım alanında hak ettiği noktaya ulaşacağını söyledi. Akhisar’da hem tarım alanında çalışma yürüten kurumlar hem de üreticilerle birlikte uyumlu bir şekilde çalışacaklarının sözünü verdi.

Akhisar'ın kaynaklarını Akhisarlılar için kullanacaklarını söyleyen Dutlulu,"Biz Akhisarlılara, Akhisar'daki tüm tarımsal faaliyet yürüten üreticilere ‘İyi ki Besim Dutlulu ve ekibi belediyeyi kazanmış’ dedirtmek istiyoruz. Yönetime geldiğimiz gün hiç kimseden hesap sormayacağız, hiç kimseyle kavga etmeyeceğiz. Tüm Akhisar için ortak bir hedef doğrultusunda birleşerek herkesle kucaklaşacağız. Çünkü bizim yerimiz burası, hepimizin geleceği burada" diye konuştu.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, ise CHP’li Besim Dutlulu ve beraberindeki ekibin kendileri hakkındaki olumlu düşüncelerinden dolayı Dutlulu’ya teşekkür ederek Ziraat Odasına gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.