Belediye-İş Sendikası Manisa Şubesi ile Özel Doğuş Hastanesi arasında; Manisa Büyükşehir Belediyesi, İlçe Koordinatörlükleri ve Akhisar Belediyesi’ndeki sendikaya bağlı çalışanlarıkapsayan sözleşme imzalandı. Yapılan anlaşmayla; Belediye-İş Sendikası’na bağlı çalışanların yanı sıra bu kişilerin yakınları da hastane imkanlarından, anlaşma kapsamında yararlanabilecek.

            Protokolde; Belediye-İş Sendikası Manisa Şubesi Başkanı Gökay SEZGİN, MASKİ Baş Temsilcisi Hakan ÇALIŞKAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf DOĞAN ve Orhan ÖZDEMİR, Akhisar Belediyesi Sendika Baş Temsilcisi Kemal MOLLA ve Yalçın TOPUZ’la birlikte; Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Başhekimi Op. Dr. Ali POLAT hazır bulundu.

            Sağlık protokolüne ilişkin konuşan Op. Dr. Ali POLAT, “Özel Doğuş Hastanesi her kesimden insanı kucaklamaya devam ediyor. Bugün burada yaptığımız protokol ile de, Belediye-İş Sendikası’na bağlı çalışanlarımız için anlşamış bulunuyoruz. Ben hastanemiz adına Belediye-İş Sendikası’na ve değerli Sendika temsilcilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

            Yapılan sağlık protokolü Belediye bünyesinde çalışan işçi arkadaşlarımız için bir kolaylıktır diyen, Belediye-İş Sendikası Manisa Şubesi Başkanı Gökay SEZGİN “Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar’ın ilk özel hastanesi olmasının getirdiği tecrübe ve buna yakışır kaliteli sağlık hizmeti ile yıllardır memnun kaldığımız bir kurum. Biz işçi arkadaşlarımızı temsilen bugün bu anlaşmayı imzalamış bulunuyoruz. Umarım hayırlara vesile olur. Bende sendikaya bağlı işçi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.