Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri Her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini Bu yılda  da gerçekleştirdi.  İftar yemeğine Akhisar Yardım Severler Derneği Nursel İzmirlioğlu ve yönetimi Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Yeliz Dedeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Öğrenciler ve   davetliler katıldı. İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri bu güne kadar çok sayıda sivil toplum örgütünde görev aldığını Öğrenci, Engelli ve ihtiyaç sahibi ailere ayrı bir değer verdiğine vurgu yaptı.

BAŞKAN ENSİVRİ " HER CANLI BİR ENGELLİ ADAYIDIR"

Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan, bu kardeşlerimizin taleplerini cevapsız bırakmamak için her fedakârlığı yaptığını  ve her katkıyı kendi şahsına sağladığını söyledi; Başkan Ensivri sözlerine şöyle devam etti; 
 "Bugün burada güzel bir iftar yemeğinde öğrenciler,  Engelli vatandaşlarımız ve değerli ailelerimizle birlikteyiz. Ben Doğan Ensivri olarak Engellilere dar gelirli ailelerin öğrencilerine ve yardıma muhtaç ailelerin sürekli yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim.  Bu güne kadar nerede bir engelli ailenin sıkıntısı varsa gücüm imkanım yettiğince o engellinin yanında oldum. Dar gelirli ailelerin öğrencilerini imkanım yettiğince  okuttum. Yoksul ailelere destekte bulundum. "  dedi.

HAKKI HUZUR PARALARINI ENGELLİLERE, ÖĞRENCİLERE VERDİM.
Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri oda ve birliklerden almış olduğu ücretlerin tamamı bu güne kadar engelli vatandaşlarımıza ve öğrencilere harcadığını söyledi. Başkan Ensivri örnek davranışı şöyle anlattı;
"Bu güne kadar görev yaptığım Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği , Manisa Bölgesi Veteriner hekimleri Odası ve Manisa Süt Üreticileri Birliğinden  almış olduğum oturum bedellerini yani hakkı huzur paralarını ihtiyacı olan öğrenciler ve engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarında kullandım bu kişiler ile paylaştım . Başarılı öğrencilerimiz var şuan okuyorlar ailelerinin maddi durumu biraz iyi değil bu öğrencilere burs bağladım tamamını ben Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliğin den ve Manisa Süt Üreticileri Birliğinden  almış olduğum hakkı huzurdan karşılıyorum.  Bu öğrencilere burs vermeye devam ediyorum ve devam edeceğim. Ben Doğan Ensivri olarak engelli ve dar gelirli ailelerin yanında olmaya devam edeceğim"   dedi.

DEDEOĞLU  "İLGİDEN DOLAYI DOĞAN ENSİVRİ'YE TEŞEKKÜR EDERİM"
Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Yeliz Dedeoğlu ise davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek " Ne zaman bir derdimiz olsa Doğan Ensivri Başkanımıza iletsek geri çevirmedi. Her ihtiyacımızı imkanı yettiğince karşıladı. 


Bir anımı anlatmak istiyorum bir bayram sabahı oğlumun bir kaza sonucu kolu kırıldı. Beni aradı. Geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve ardından bizi mutlu eden bir hediye gönderdi. Doğan beye , bizlere gösterdiği ilgiden dolayı engelliler ve Şahsım adına teşekkür ediyorum "   dedi.
Akhisar Yardım Severler Derneği Nursel İzmirlioğlu ise Başkan Doğan Ensivri bizim Derneğimizden birisi. Derneğimize elinden gelen her türlü desteği veriyor kendisine şahsım adına teşekkür ederim dedi.

BAŞKAN ENSİVRİ ÖĞRENCİLERLE TEK TEK İLGİLENDİ
İftar yemeği programına burs alan öğrencilerde katıldı. Tek tek öğrencilerle ilgilenen Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri öğrencilere ihtiyaçları olup olmadığını ve burslarını gününde alıp almadığını   sordu. Öğrenciler ise burslarını gününde aldıklarını dile getirerek Doğan Ensivri'ye bu örnek Davranışından dolayı teşekkür ettiler.