Her fırsatta halkla birlikte olan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, belediye tarafından Eski Belediye binası önünde kurulan İftar sofrasında ilk iftarını açtı. Ramazan ayının huzur, dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini dileyen Başkan Dutlulu’ya meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşlarla birlikte yemek sırasına giren Başkan Dutlulu, daha sonra halkla birlikte dualarla orucunu açtı.

Vatandaşlarla sohbet eden Dutlulu, vatandaşların Ramazan aylarını tebrik etti. Birlik ve beraberliğin sağlanmasının amaçlandığı Ramazan sofralarına ekmeğini halkla bölüşen Başkan Besim Dutlulu, “Belediyemizin düzenlediği dostluk, kardeşlik ve gönül soframızda ilk iftarımızı vatandaşlarımızla birlikte açtık. Ramazan berekettir, paylaşmaktır. Bu mübarek neşeyi hep birlikte paylaştık. Sofralarımızdan huzur eksik olmasın. Rabbim oruçlarımızı kabul, sofralarımızı bereketli eylesin. Hayırlı Ramazanlar” şeklinde konuştu.

Akhisar Belediyesi Zabıta ekipleri engelliler, yaşlılar ve çocuklara iftar sofrasında yardımcı oldu ve engelli vatandaşların evlerine ulaşımı konusunda destek verdi. Binlerce kişiye verilen iftar yemeği güzel görüntülere sahne oldu. Toplu bir şekilde iftar yapmanın sevincini yaşayan vatandaşlar, Akhisar Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Başkan Besim Dutlulu da tüm Akhisarlıların Ramazan ayını tebrik etti. 

Eski Belediye binası önünde kurulan iftar sofrası için hayırseverlerin de bu güzel organizasyona ortak olabileceğine dikkat çekildi.