Arena Spor Kulübü yönetim kurulu başkanı Yasin Çiftçi, kulüpleri yaptıkları faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşarak; “Gençlerimizi doğru ahlaklı topluma iyi bireyler yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Kulübümüzde boks, muai thai, kick boks, mma, yakın savunma jiu jutsu dersleri ve ayrıca basketbol, fitness, kişisel gelişim ve beslenme, futbolculara özel koordinasyon çalışması, askeri ve polis, bekçi parkurları gibi alanlarda faaliyet veriyoruz.”

Akhisar’ın çevre mahallelerinde toplumun tüm kesimlerine ulaşmak istediklerini ifade eden Yasin Çitçi; “Akhisar Belediyesi’nin de destek ve katkılarıyla sadece merkezde değil, çevre mahallelerde de hizmet vermek için gönüllü olarak kulüp faaliyetlerini sürdürmek istiyoruz. Bu alanda yapılacak bir projede gönüllü olarak yer almak istiyoruz” dedi.

Spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini söyleyen Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu, Arena Spor Kulübünün faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve her zaman destek sağlayacaklarını ifade etti.

Ziyarete Arena Spor Kulübü başkanı Yasin Çiftçi, başkan yardımcısı Semih Barışık, danışman İsmail Karaca, yönetim kurulu üyeleri Efkan Topçuoğlu, Tamer Başkurt, Okan Aktaş, İsmail Çelik, Edip Doğrul, Mustafa Özdemir, Ali Durul ve Kenan Sakarya katıldı.