Akhisar Balıkesirliler Derneği, kuruluşu olan 10.10.2011 tarihinden itibaren yöresel ve kültürel faaliyetler sürdürüyor. Derneğin kuruluş yıldönümü nedeniyle üyelerinin de katıldığı sade bir tören ile pasta keserek kutlayan Dernek Başkanı Coşkun Karadaş, “Derneğimiz 10.10.2011 yılında kuruldu.

O günden bugüne Akhisar Balıkesirliler Derneği olarak kültürel faaliyetlerde bulunmuş ve bulunmaya da devem edecektir. Derneğimizin kurulmasından bugüne Akhisar Balıkesirliler Derneği’nde hizmet veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu yıl derneğimizin 5.yılı kutlamasını daha görkemli yapmayı hedefliyorduk; ancak son günlerde yaşadığımız ve yaşanan terör olayları nedeni ile sade bir şekilde kutlamayı uygun gördük. Manisa Alaşehir ve Salihli’den ve Türkiye’nin dört bir yanında şehitlerimiz olması tüm ülkemizi ve bizleri derinden üzdü.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır, yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyoruz. İnşallah bu gibi üzücü olaylar son bulur ve bir daha yaşanmaz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. Başkan Coşkun Karadaş’ın konuşmasından sonra üyeler ve yönetim hep birlikte sade bir şekilde pasta kestiler.