Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar ve Yönetim kurulu Üyeleri M.Ali Eryılmaz,Coşkun Karadaş Cafer Gülışık,Gençlik Kolları Başkanı Erol Gümüş,Başkan Yardımcısı Muammer Uçar,üye Seyfettin Mezineler, Kadın Kolları Başkanı Şule Çelik birlikte Akhisar Bayburtlular Derneğini İadei Ziyarette bulundular.

ZiyaretteAkhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar Akhisar Bayburtlular Derneği Başkanı Fahri Başyiğit e çiçek takdim etti.

Ziyarette Konuşan Akhisar Bayburtlular Derneği Başkanı Fahri Başyiğit Bizi ziyaret etmenizz bizleri çok mutlu etti şeref duyduk Bizler Dernekler her zaman Akhisar da Çalışmalarda beraber birlikte hareket etmeliyiz biliyorsunuz ortak bir etkinlik gece yaptık hala Akhisarlılarca konuşuluyor demekki birlikten kuvvet doğuyor.

TekrarDerneğimize gelip ziyaret ettiniz çok teşekkür ediyoruz dedi. Ardından Konuşan ZiyaretteAkhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar da Belirttiğiniz gibi bizler her zaman Akhisar yapılacak tüm faaliyetlerde birlikte el birliğiyle hareket edip çalışacağız Bizde Bayburtlular Derneğine Gelip Sizi Ziyaret etmek istedik Bizi kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ediyor Görevlerinizde çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.

Ziyaret programı samimi sıcak ortamda karşılıklı sohbet fikir alışverişi içinde devam etti. Balıkesirliler Derneğini Başkan Fahri Başyiğit Başkan Yardımcısı Aydan Akkuş üyeler Fikret Aysu Murat Aysu yalnız bırakmadı.