İftar yemeğinde okunan yemek duasından sonra konuşan Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül;" Dernek Olarak organize ettiğimiz 4.cü İftar yemeğimizin hazırlanmasında emeği geçen yönetim kuruluma, gençlerimize  kadın kolları temsilcileri aşçılarıma burada bizlere destek olan herkese bu organizasyonda maddi ve manevi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bildiğiniz gibi Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği olarak 4.cüsünü Düzenlediğimiz bu güzel ve anlamlı gecede bu  birliktelik bu beraberlik dayanışma ve yardımlaşma bu gönüldaşlar bu yardım severler  oldukça her zaman devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Birde Akhisar Balkan Göçmenleri derneğine değer veren  değerli üyelerimiz sayın misafirlerimiz her zaman hep birlikte olmak dileğiyle Balkan sofrası Balkan göçmenleri derneği adına, yönetim kurulum adına ve şahsım adına sizlere binlerce kez teşekkür ederim. Mahallemize bu birlikteliği sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim. Her zaman hep birlikte olmak dileğiyle sağolun var olun” dedi.

Akhisar Balkan Göçmenleri Derneğinin Dernek Binası önünde düzenlenen İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Siyasi Parti İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanları, Esnaf Oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İftar Yemeğinden sonra Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tunay Gül, Başkan yardımcısı Hakan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Kadın Kollarında görev yapan annelere hediye vererek anneler gününü kutladılar.(E.D)