Akhisarpress.com - Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Rıza Bahar; Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Rıza Bahar ; Bizler Hem Ücret Sendikacılığı,hem Hizmet sendikacılığı,Hem de Ülkemizde yaşayan tek ferdinin dahil aç ve açıkta kalmaması diğerleriyle mutlu insanların yaşadığı ülke haline gelmesi davası güden sendikacılık yapıyoruz. Memur-Sen olarak bizler ; Geleceğin sendikacılığı olan ‘Hizmet Sendikacılığının’ öncülüğünü yaparak,cazibe merkezi olmuş ve çalışanların beğenisini kazanmış bir sendikayız.

Bunun neticesinde de, On bir Hizmet Kolunun On’un da Genel Yetkili Konfederasyon olmuş ve Ülke genelinde yaklaşık 650 bin, İlçemizde ise Bin Üçyüz elli üyemiz bulunmaktadır.dedi.

Bahar, Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünde çalışan personelin sorunlarını da dile getirdi.

Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Arslan, önümüzdeki günlerde koruyucu aile ile ilgili yapacakları, yaptıkları hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Memur-Sen’in üyleri için sık sık Kurumları ziyaret etmesinin çalışanlar ile idareler arasındaki ilişkilerin daha sağlıklı olduğunu söylerek, yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Ziyarette, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan, Büro-Memur-Sen ilçe temsilcisi Nazlım Taşcı,Toç-Bir-Sen Tarım İlçe Temsilcisi Ahmet Kılınç ve S.G.K. Büro-Memur-Sen İş yeri Temsilcisi Mustafa Akman’da hazır bulundu.