Akhisarpress.com - Akhisar’da hizmet veren Avluum Market çalışanlarına “Hizmet içi iletişim ve kurumsal kimlik” konulu seminer düzenlendi.

Özel Akhisar Hastanesi eğitim salonunda Cumartesi günü düzenlenen seminerde Avluum Market çalışanlarına, Rehber Sensin Eğitim Danışmanlık Merkezi Sosyolog Burak Yurdakul ve TEU Tasarım Reklam Ajansı İletişim Uzmanı İsmeti Harta tarafından “kurum, kurumsallaşma, kurum kimliği ve vizyon yönetimi, 4 temel kişilik yapısı, kişiler arası iletişim, iletişim teknikleri ve etkili iletişim” konularında bilgiler paylaştı.

Yaklaşık 3 saat süren seminerde Avluum Market Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Semerci yaptığı açılış konuşmasında kurum olarak hizmet içi eğitime önem verdiklerini bunun bir parçası olarak iletişim ve doğru iletişim tekniklerinin benimsenmesine özen gösterdiklerine değinen Semerci; “Avluum Market olarak bundan sonraki zaman diliminde de kurumsal kimliği geliştirip eğitimlere devam edeceğiz. Bizler Akhisar halkına daha etkili ve müşteri odaklı hizmet vermek istiyoruz. Bugünkü eğitim atılmış ilk adımlardan birisidir.” Dedi.

Sosyolog Burak Yurdakul; “Bugüne kadar gerek akademik anlamda edindiğimiz bilgileri gerek ise Akhisar üzerine yaptığımız çalışmalar, birer Akhisarlı olarak bundan böyle Akhisar halkına kurum ve kuruluşlarına yönelik başlattık. Üzülerek maalesef Akhisar’da bir çok insanın alışveriş yapmak üzere yada çeşitli alanlarda hizmet almak üzere Akhisar dışına özellikle İzmir’e çıkıyor. Bunun temel sebebinin hizmet alanında kurumlarımızın yeterli hizmet kalitesi sunamadığından kaynaklanıyor. Bundan sonraki çalışmalarımızı birer Akhisarlı olarak bu eksikliğin giderilmesi için hazırlıyoruz.” dedi.

Gönüllerinin Akhisar’ın daha kaliteli hizmet sunmasını istediklerini ifade eden TEU Tasarım Reklam Ajansı İletişim Uzmanı İstemi Harta; “Gönül istiyor ki Akhisar hizmet kalitesi bakımından en iyisini sunsun, Akhisar dışından insanlar bu hizmeti alabilmek için Akhisar’a gelsin, kazanan Akhisar olsun, bunun için taşın altına elimizi koyduk” dedi.