Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Ayı nedeni ile İftar Yemeği verdi. Gülbeyaz-ı Ziyafet Restoranda verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişilik bir katılım oldu.

ATSO Başkanı Abdurahman Yılmaz’ın ve Yönetiminin davetlileri kapıda karşıladığı iftar yemeğine Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, TOBB Genel Başkan Yardımcısı Bülent Koşmaz Garnizon Komutanı Hava Kontrol İhbar Albay Bülent Keleş Belediye Başkanı Salih Hızlı Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve çok sayıda Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri katıldı.

Tasavvuf müziğinin eşliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinin sonrasında Akhisar Müftüsü Ramazan Orhanlı iftar duasını gerçekleştirdi.

Duanın hemen ardından ise Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz konuşma yaptı.

Katılan herkese teşekkürlerini ileten Başkan Yılmaz, “Bildiğiniz üzere Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet bayrağını siz değerli üyelerimiz, 4 mayısta bizlere teslim ettniz. Bizde bu sorumluluk bilinci içerisinde her geçtiğimiz gün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün bu birlikteliği, kalabalığı görünce de biraz heyecanlandım. İnşallah bu birlik ve beraberlikle çok daha güzel şeylerle vesile olur. Akhisar’ımızı güzel yerlere getireceğimize inanıyorum. Çok feyiz aldığım bir büyüğümüz diyor ki, bizim düşmanımız cehalet, zaruret ve ihtilaftır. Bizde bu 3 düşmana karşı marifet, sanat ve ittifak silahıyla mücadele edeceğiz. Tekrardan hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.