ATSO Yönetim kurulu toplantı salonunda,  yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Yılmaz, başkan yardımcısı  Ufuk Merde,  yönetim kurulu üyeleri  Harun Eryüksel, Adem Çakır ve odanın genel sekreteri Ali Özkervancı da hazır bulunduğu kura çekimini  Akhisar 3. Noter temsilcisi  Yusuf Işık  yönetti.

Bütçelerin el verdiği ölçüde  125 Üniversite öğrencisine   9 ay müddetle  100 TL. yardımda bulunduklarını, bu öğrencilerden 35’nin başarılı bir şekilde mezun olduklarını  söyleyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman  Yılmaz, “ Yaptığımız  ön davete  250 öğrenci başvurdu. Yaptığımız ön incelemede, kriterlerimize uygun  141 öğrencimizi tespit ettik. Bunların 35’ne  burs verebilmek için  Noter huzurunda, hiçbir şaibeye  mahal vermeden bu işlemi gerçekleştirdik.  Bütçe imkanlarımız  elverse çok daha  sayıda ve daha büyük paralar vermek isteriz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunu gerçekleştiririz.” Dedi.

141 öğrencinin  aynı ebatta  üzerleri aynı lastik ile  sıkılaştırılmış   sadece adları ve soyadları yazılmış  35 asil, 10 yedek öğrencinin isimlerinin kurasını baştan başkan  Abdurrahman Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri,  toplantıyı takip eden gazeteciler ve  ATSO personeli  yaptılar. Akhisar 3. Noter temsilcisi  Yusuf Işık  yaptığı onay sonrası listeyi  ATSO yönetimine  teslim etti. (Haber: Haldun AKYÜZ - Foto: MÖ)