Hürriyet,  Günaydın, Foto Spor ve Yeni Asır gazetelerin de çalışan, renkli kişiliği ile İzmir basın camiasının ve Akhisarlıların yakından tanıdığı  Atilla Çimen (80) sevenlerini üzdü. Bir yılı aşkındır  zihinsel ve ruhsal  tedavi altında olan Atilla Çimen Akhisar Yeni Gülruh camiinde kılınan cenaze namazı sonrası  atalarının yaşadığı ve göçtüğü Zeytinliova’da toprağa verildi.

İlk, orta ve Lise eğitimini Akhisar’da tamamlayan eski bakan ve milletvekillerinden Cavit Çağlar’ın da yakın dostu olan  Atilla Çimen, uzun yıllar  5 kardeşin en küçüğü Ayten Çimen’nin yakalandığı hastalıkta bakımını üstlendi.

Noter katipliği yapan merhum  Muharrem ve  Behice’nin  5 çocuğundan biri  Atilla Çimen, babası, annesi ve kardeşi Ayten’nin mezarlarının  bulunduğu  Zeytinliova mezarlığında aile yakınları ve dostlarının katılımı ile toprağa verildi. 

Hürriyet, Foto Spor ve Anadolu Ajansında uzun yıllar foto muhabirliği yapan İzmir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi  ve genel sekreteri Kenan Çimen, Amcamızı kaybettik. Çimen ailesi olarak bizlere her zaman destek olan dostlarımıza, başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederiz.” Dedi. (HA)
  








 

 BAŞSAĞLIĞI
    MERHUM, NOTER KATİBİ MUHARREM VE BEHİCE ÇİMEN’NİN OĞLU, NAİT,AYSEL, HATAY VE MERHUM AYTEN’İN KARDEŞİ, İZMİR GAZETECİLER CEMİYETİ GENEL SEKRETERİ, KENAN ÇİMEN’İN AMCASI ATİLLA ÇİMEN’İN HAYATINI KAYBETMESİNİ ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUZ.
ÇİMEN AİLESİNE VE DOSTLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.
    HALDUN AKYÜZ                                         MUSTAFA ÖZDEMİR
   DHA Akhisar Muhabiri                              Akhisar Press Haber sitesi