ATD Akhisargücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı akşam yemeğinde Akhisarlı yerel basın mensuplarına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü anısına Türk bayrağı hediye ettiler. 

Gecede konuşan ATD Akhisargücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Uz;” Saygıdeğer Basın Mensupları; Halkın haber almak gibi en doğal hakkını sağlama adına yağmur-çamur demeden gece-gündüz demeden görev yapıyorsunuz. Akhisarlılar ve ilçemizi merak ederek dışardan takip edenler sizler sayesinde oturdukları yerden güncel konular hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Siyasetten Asayiş’e, Kültürel olaylardan Sportif olaylara, İlçemize yapılan, yapılamayan yatırımlardan Sivil toplum örgütlerinin kamuoyu oluşturma adına yaptıklarına kadar kısaca Akhisar ve çevresinde halkı ilgilendiren her konuda bilgilendirme yaparak mesai mefhumu gözetmeksizin çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında özverili çalışmalarınız için siz değerli cefakar basın mensubu arkadaşlarımızın ve şahsınızda ülkemizdeki tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Akhisarspor Taraftarları Derneği ve Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak kutluyoruz. Sağlık ve esenlikler temennisiyle bundan sonra ki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş olan basın emekçilerine de Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ
Nihat Uz;” Sizler vasıtasıyla halkımıza bir mesaj vermek istiyoruz. Ülkemizde artan terör olayları, gelen şehit haberleri ciğerimizi yakmakta. Vatan topraktır ve bu toprağı millet korur. Millet bölününce vatan da bölünür. Vatanımızı, milletimizi bölmeye ve al bayrağımızı indirmeye kastetmiş kalleş terör örgütü ile canları pahasına çatışan asker ve polislerimizin daima duacısı ve destekçisi olmalıyız. Tek yumruk tek yürek olup hainlere karşı dimdik durmamız gereken bu zor günlerde siyasi görüşümüz ne olursa olsun ay yıldızlı bayrağımız altında birlikte olmalı terör örgütlerinin emellerine ulaşmalarına fırsat vermemeliyiz. Vakit kenetlenme vaktidir. Bu vesileyle vatanımızın ve milletimizin bekası ile bağımsızlık ve özgürlüğümüz uğrunda canlarını bir an bile düşünmeden feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Ruhları şad olsun diyerek sözlerine son verdi.

Yemek sonrası yapılan yemek daveti ve yerel basın adına iyi dilekleri için teşekkür eden Kenan Molla, Taraftarlar Derneği ve Akhisargücü Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kuruluna bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Yerel basın mensupları adına teşekkür konuşması yapan Süleyman Kollu; “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile yerel basın mensuplarını bir araya getirerek duygu ve düşüncelerinizi paylaşıp iyi dileklerinizi bizlere ilettiğiniz için Akhisar yerel basın mensupları adına teşekkür ediyorum. Bizler mesai mefhumu gözetmeksizin Akhisar halkının ve özellikle dışarıdaki Akhisarlıların, Akhisar’daki sosyal aktiviteler, sosyal içerikli etkinlikler, olaylar, siyasi yapı ve bunun yanında hizmetler Akhisar’ın yaşadığı sıkıntılarla alakalı bir çok haber yapıyoruz. Son zamanlarda üzülerek belirtmek istiyorum, maalesef ülkenin birlik ve bütünlüğüne kast etmiş düşmanlarımızın bölücü terör örgütlerinin yapmış olduğu ülkenin bölünmesine bayrağın inmesine beklide ezan’ın dinmesine maksatla yapılmış olan ve üzücü sonuçlar doğuran haberleri de yapmak durumunda kalıyor. Burada toplanırken bir sivil toplum kuruluşunun “Spor Dostluk ve Kardeşliktir”  sloganıyla bir araya geldik. Sadece spor değil, aslında dostluk ve kardeşlik yaşamın kendisinde olmalı. Bu gün çok güzel bir hediye seçmişsiniz, ben bu hediye bayrağı bütün basın arkadaşlarım adına sizden alırken öperek almak istiyorum. Bu bayrakta hepimizin, atasının dedesinin kanları var. Bu bayrakta şehit Ömer Halis Demir’in, Fethi Sekin’in kanları var. Belki bizimde çocuklarımızın kanları olacaktır. Şunu hiçbir zaman unutmasınlar ve hep akıllarıda yazsınlar, bizim çocuklarımızın da, bizim de kanımız olsa bu bayrak asla gönderden inmeyecek, dalgalanmaya devam edecek, ezan’da dinmeyecek diyerek sözlerine son verdi. 

Daha sonra ATD Akhisargücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Uz, yönetim kurulu üyeleri ve Akhisarlı yerel basın mensuplarıyla Lale Lokantasının önünde Bayraklarla hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.