Akhisar  belediyesi Müdürlerinden Yusuf Girgin’in Kayın pederi olan ve tek kız evledı olan Güzide Girgin’in babası ve Haber Akhisar, Haber sitesi muhabiri Aytuğ Girgin ile Tuğçe Girgin’in dedesi olan Arif Bacak önceki akşam hayata veda etti. 

Bir süreden beri Mustafa Kirazoğlu devlet hastanesinde tedavi gören 84 yaşındaki Bacak’ın önceki akşam saat 22.00 sıralarında sevenlerine üzücü haber geldi. Akhisar yeni Gül Ruh camiinde öğle namazına müteakip  kılınan cenaze namazından sonra Bacak’ın cenazesi Akhisar yeni mezarlıkta sevenleri tarafından defnedildi. 

Akhisar Belediye Müdürü Yusuf Girgin’in kayın pederi Arif Bacak’ın Yeni Camiide kılınan cenaze namazına Akhisar Belediye Başkan yardımcıları Latif çakmak, Ali velestin Belediye Müdürleri ve sevenleri katıldı. Yeni Akhisarın Sesi Gazetesi Ailesi olarak  Arif Bacak’a Allahtan Rahmet Diler Girgin ailesine de Başsağlığı dileriz.

1 AY ÖNCE MİDESİNE TÜP TAKILMIŞTI

İnme sonrası yutma problemi yaşayan 84 yaşındaki Arif Bacak'a Akhisar'da özel bir hastanede midesine ameliyatsız şekilde midesine tüp takılarak beslenme problemi ortadan kaldırılmıştı. 

Akhisar Haber, Press Haber