Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından bir yıl boyunca toplanan 10 bin mavi kapak, Akhisar Bedensel Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) başkanı Cem Bayrak’a teslim edildi.

Okulda düzenlenen programda öğrenciler ve öğretmenler tarafından bir yıl boyunca topladıkları toplam 10 bin mavi kapağı Akhisar Bedensel Zihinsel Engelliler Derneğine teslim ettiler.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin bu kampanyaya desteklerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen ABZED Başkanı Cem Bayrak; “Kampanyamıza duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederim. Engellilerimize sahip çıkmak bizim asli görevlerimizden bir tanesidir. Toplum olarak Akhisar’da bunu sağlamaya başladık Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

Mavi kapak toplama kampanyasının toplumsal birlikleri pekiştirte duyarlılığı artırmak olduğunu belirten, Akhisar Anadolu Lisesi Müdürü Ceyhun Fidan; “Kapaklar umut olsun kampanyası dahilinde okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri olarak toplanan 10 bin kapağı ABZED’e teslim ediyoruz. Bu kampanya ile toplumsal birlikleri pekiştirme ve duyarlılıkları artırmaktadır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.