Akhisarpress.com - Akhisar Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içinde 7 ay gibi kısa bir zamanda bitirilen 3 bin kişilik Amfi Tiyatro’nun ilk adımlarını atan 251 Bin Dev Öğrenci projesinde yer alan öğrenci ve öğretmenler için kokteyl düzenlendi. Öğrenci ve öğretmenlere Belediye Başkanı Salih Hızlı anı şiltleri verdi.

Bir önceki Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün il çapında başlattığı 251 Bin Dev Öğrenci Projesin de göre alan Akhisarlı öğretmenler v e öğrencilerin önerileri ile proje bütçesinden 400 bin lira ilk adımı atılan Amfi Tiyatro’ya Akhisar Belediyesi de 1 Milyon 640 bin lira ile büyük destek verdi. Amfi Tiyatro 7 ay gibi kısa bir zaman içinde bitirildi.

Amfi Tiyatro’nun adımlarını atan öğrenci ve öğretmenler için tiyatronun lobisinde bir kokteyl verildi. Emeği geçenlere Belediye Başkanı Salih Hızlı özel hazırlanmış şiltler verdi. Amfi Tiyatronun gezilmesi ve anı resimleri çekilmesinden sonra, 251 Bin Dev Öğrenci Projesinin başında olan eski Vali Halil İbrahim Daşöz’ün mesajı okundu. 251 Bin Dev Öğrenci Projesinde görev alan öğrenciler adına Övünç Gürtekin’in teşekkür konuşmasından sonra başkan Salih Hızlı, “Bir çok proje gerçekleştirdik, ama bu projenin anlamı çok daha önemli. Sayın eski valimiz Halil İbrahim Daşöz ve yine eski kaymakamımız Kamil Köten’in projede büyük emekleri var. Kendilerini şükranlarımızı ve saygılarımızı yolluyoruz. 251. Bin Dev Öğrencinin Akhisar ekibine ve öğretmenlerine da ayrıca teşekkür ediyoruz.” Dedi. Akhisar Özel Koleji müzik öğretmeni Niyazi Şahin piyanosu, Serdar Pazarcıoğlu’da kemanı ile katıldığı kokteylde Başkan Hızlı öğretmen ve öğrencileri tek tek tebrik ederek özel şiltlerini verdi.