Akhisarpress.com / ÖZEL - Akhisar Ticaret Borsası seçimini 2 oy farkla Alper Alhat ve ekibi kazandı. 4 yıl önce görev e gelen Emin Demirci ve arkadaşları 170 oy alırken, Alper Alhat ve ekibi 172 oy aldı. 2 oy farkla semizi kazanan Alper Ahlat seçim sonuçları açıklandıktan sonra ilk olarak emin Demirci’nin elini öptü.


Akhisar Ticaret Borsası Konferans salonunda yapılan seçimlerde 375 üyeden 343 üye oy kullandı. Yoğun kulis altında sandığa oylar atıldı. İlçe Seçim Kurulu Müdürü Halit Çiçek zarfları tüm üyelerin gözleri önünde açtı. Tek tek personeline yazdırdı. Kullanılan 343 üyeden bir üye her iki listeyi de zarfa koyduğu için iptal edildi.


Seçimi kazanan Alper Alhat tebrikleri kabul ettikten sonra yaptığı açıklamada, “Akhisar kazandı. Hiçbir kırgınlık yaşamadan demokratik bir seçim oldu. Biz ekip olarak Emin Demirci ağabeyimiz başta olmak üzere yine hep birlikte olacağız. Onların tecrübelerinden faydalanacağız. Yeni projeler ile üyelerimiz ve halkımız ile sık sık toplantılar yapacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bizlere destek veren vermeyen tüm üyelerimize sonsuz saygılar ve sevgiler sunuyorum. “ dedi.