Akhisar AKSEK Sevgi Çocukları Derneği Başkanı Halil Hatip ve Akhisar Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkan Yardımcısı Barış Bayraktar, EGE TV’de Hayatın İçinden adlı programa konuk oldu.
Hafta içi her gün 14.05’te yayınlanan Hayatın İçinden programının sunucusu İlkay Kıyak’ın konuğu olan Halil Hatip ve Barış Bayraktar, Akhisar hakkında ve Engelliler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Programın başında Barış Bayraktar, sunucu İlkay Kıyak’a Akhisar’ın Yeşil ve Siyah zeytini ile zeytinyağından hediye etti.

AKSEK’in kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi veren Halil Hatip, Ege TV’ye misafir ettiklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Barış Bayraktar, Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkan Yardımcısı olduğundan ve eski bir halter sporcusu olduğundan bahsederken, Akhisar’da engelliler için yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Akhisar Belediyesi öncülüğünde iki defa tüm engelli dernekler, rehabilitasyon ve engelli meclisi ile birlikte toplantı yapıldığını dile getiren Halil Hatip, toplantıların devamının geleceğini ve Akhisar’daki engelli vatandaşlar için faydalı çalışmaların yapılacağından bahsetti. Engelli olmamasına rağmen bu tür projelerde ve engelliler için yapılan çalışmalarda neden görev aldığını dile getiren Halil Hatip, “Ben engelli vatandaşlarımıza, gençlerimize yardım etmeyi seviyorum. Onlarda bir arada olmak bizi de motive ediyor” dedi.

Barış Bayraktar spor dallarında iyi çalışmalar yapmak istediğini dile getirerek; “Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak ta engellilere faydalı işler yapmak için mücadele ediyoruz” dedi.

AKSEK Sevgi Çocuklarının yapımının devam ettiği inşaatı hakkında da bilgilendirme de bulunan Halil Hatip; “Akhisar için, Engelli vatandaşlarımız için çok önemli proje, yarın öbür gün yakını vefat eden engelli kardeşlerimize ya da şehir dışına çıkmak isteyen ve engelli yakını olduğundan dolayı çıkamayan vatandaşlarımıza da faydalı olacak bir okul inşa ediliyor. Akhisar’ımıza hayırlı olur inşallah.” Dedi.